Kundo Forum

Hvorfor Kundo Forum!

 • Minske antall saker

  Forumet lar kundene finne svar uten å måtte kontakte dere. Antallet spørsmål som kommer igjen og igjen går ned, og bedriften får tid til annet.

 • Selvhjelp hele døgnet

  Kundene kan få svar når som helst på døgnet da de kan finne svar på nesten alle spørsmål. Kundene opplever større tilgjengelighet og mer åpenhet.

 • Alltid aktuellt og oppdatert

  Når innholdet bygges opp av kundene som etterspør informasjon, ligger dere ikke lenger steget etter når det gjelder hvilken informasjon som skal finnes i FAQ.

 • En vei inn

  Forumet fungerer som en "digital kundetjeneste" - kundene behøver ikke lure på hvem de skal kontakte for hva, på bedriften tildeles sakene internt.

 • Enkelt å finne svar

  Innholdet er overalt der kundene er. Fra Google, fra Facebook. Og det går utmerket å integrere forumet med både hjemmeside, samt søkefunksjonen der.

 • Personlig bemøtelse

  Kom kundene nærmere. Få feedback, berøm og forbedringsforslag. Gjør varemerket sterkere gjennom en åpen dialog.

Slik jobber våre kunder med Kundo Forum

Byggfabriken forteller om hvordan Kundo, sammen med deres syn på kundeservice, i dag er en viktig del av Byggfabrikens e-handel.
Kundo Forum gir Arla en mer effektiv kundeservice
Færre spørsmål til FOREX kundeservice med Kundo Forum.

Slik bruker du Kundo Forum

 1. Skap et forum på Kundo

  Vi skaper et forum på Kundo og hjelper dere på alle steg på veien, samt tilpasser forumet den grafiske profilen dere allerede har. Vi kurser bedriftens medarbeidere og tipser om hvordan dere klart og tydelig integrerer forumet på hjemmesiden for å skape rett effekt.

 2. Kunden søker blant eksisterende spørsmål og svar

  Kunden fant fram til forumet via hjemmesiden eller et søk på Google. En tydelig søkefunksjon leder kunden til eksisterende spørsmål slik at de ofte ikke behøver kontakte dere

 3. Kunden kan skrive et nytt innlegg

  Om kunden ikke finner svar på spørsmålet eller allikevel ønsker å kontakte dere, er det enkelt å skrive et nytt innlegg i forumet. Dere velger om innleggene skal være synlige fra første stund, eller om de først må granskes.

 4. Nye innlegg og kommentarer vises i dashboard

  Medarbeiderne ser ubesvarte innlegg og nye kommentarer i det oversiktlige dashboardet på Kundo. Symboler viser hvem som jobber med hva, om innlegget har ligget ubesvart for lenge osv. Konversasjoner kan tildeles, følges opp og kategoriseres. Dere har full kontroll over kundedialogen og styrer selv hva som skal vises i forumet og hvem som kan publisere nye innlegg.

 5. Historikk og statistikk

  Oversiktlig statistikk viser antall innlegg, samt kommentarer, svartider, hvilke kunder som er mest aktive i forumet mm. Månedsrapporter sendes ut med et tydelig sammendrag og aktiviteten den seneste måneden. Rapporter kan skreddersys i samarbeid med oss på Kundo.