Kundo Forum

Ta kundeservicen til neste nivå! Prøv et support- og kundeforum som raskt minsker antallet spørsmål til kundeservice.

Kundo Forum er et digitalt spørsmålsforum og kundeforum som gjør det enkelt å publisere vanlige spørsmål og svar på nettstedet. Til forskjell fra en vanlig FAQ, er innholdet på forumet brukergenerert og hele tiden aktuelt. Det er fordi de besøkende enkelt kan stille nye spørsmål dersom svaret ikke allerede fins. Kundeserviceteamet velger hvilke spørsmål og svar som skal publiseres for å komme flere til hjelp, og hvilke som skal svares på privat. Et moderne, enkelt og effektivt verktøy for kundeservice! Les mer lengre ned, eller bestill en gratis demo. Vi viser deg hvordan alt fungerer!

Fordeler med et supportforum fra Kundo

 • Selvhjelp tilgjengelig hele døgnet

  Forumet er tilgjengelig for de besøkende døgnet rundt, også i mobilen og på nettbrett.

 • Brukergenerert innhold

  Forumet oppdateres enkelt når det blir stilt nye spørsmål. Derfor er det alltid aktuelt og relevant.

 • Personlig kundeservice

  Skap en sterkere følelse av personlig tilstedeværelse, uten at det tar mer tid. Bli kjent med kundene dine gjennom feedback, ris og ros.

 • Et spørsmålsforum som minsker antall vanlige spørsmål

  Spørsmålsforumet minsker raskt antall vanlige spørsmål gjennom å gjøre vanlige spørsmål og svar lettere tilgjengelig for fler.

 • Verktøy for oppfølging og statistikk

  I Kundos verktøy får dere overskuelig statistikk som hjelper dere med å følge opp antall saker, vanlige spørsmål samt forbedringsmuligheter.

 • Krever ingen utvikling!

  Kundo Forum er en skytjeneste som oppdateres og utvikles av oss på Kundo. Alt for at dere skal kunne fokusere på å gi verdens beste service.

Bedrifter som benytter seg av kundeforum fra Kundo

Det er ingen tilfeldighet at flere hundre bedrifter, organisasjoner, myndigheter og kommuner allerede nå benytter seg av Kundo Forum. Les mer om hvordan spørsmålsforumet har skapt merverdi for, for eksempel, Arla, Skistar og Jordbruksverket i Sverige.

Byggfabriken forteller om hvordan Kundo, sammen med deres syn på kundeservice, i dag er en viktig del av Byggfabrikens e-handel.
Kundo Forum gir Arla en mer effektiv kundeservice
Færre spørsmål til FOREX kundeservice med Kundo Forum.

Slik fungerer Kundo Forum

 1. Vi skaper ditt kundeforum på Kundo

  Vi hjelper dere med å raskt bygge opp et forum på Kundo. Vi tilpasser det også til den grafiske profilen dere ønsker. Vi har ett oppstartsmøte og kurser deres kundeservicemedarbeidere, samt tipser om hvordan dere tydelig lenker inn forumet på nettstedet for å skape rett effekt. Alle våre kurs kan gjøres på plass hos dere, og tilbys på både svensk og engelsk!

 2. Kunden søker blant eksisterende spørsmål og svar

  Kunden fant fram til forumet via hjemmesiden eller et søk på Google. En tydelig søkefunksjon leder kunden til eksisterende spørsmål slik at de ofte ikke behøver kontakte dere

 3. Kunden kan skrive et nytt innlegg

  Om kunden ikke finner svar på spørsmålet eller allikevel ønsker å kontakte dere, er det enkelt å skrive et nytt innlegg i forumet. Dere velger om innleggene skal være synlige fra første stund, eller om de først må granskes.

 4. Nye innlegg og kommentarer vises i dashboard

  Medarbeiderne ser ubesvarte innlegg og nye kommentarer I Kundos oversiktlige dashboard. Symboler viser hvem som jobber med hva, om innlegget har ligget ubesvart for lenge også videre. Konversasjoner kan tildeles, følges opp samt kategoriseres. Dere har full kontroll på kundedialogen, og dere styrer selv hva som skal vises i forumet, og hvem som får publisere nye innlegg.

 5. Historikk og statistikk

  Overskuelig statistikk viser antallet innlegg og kommentarer, svartider, hvilke kunder som er mest aktive i forumet også videre. Månedsrapporter sendes ut med et tydelig sammendrag av aktiviteten den seneste måneden. Rapporter kan skreddersys sammen med oss på Kundo.

Kundo på Facebook, SEO og integrasjoner med nettstedet

Innholdet i supportforumet skal være enkelt å finne, uansett hvor kundene er. Derfor har vi gjort det enkelt å integrere Kundos system med ditt nettsted og søkefunksjonen der. Det fins en ferdig og enkel integrasjon for å direkte kunne koble forumet til siden dere har på Facebook. Det brukergenererte innholdet og forumets design hjelper dessuten til med å komme høyere opp i søkeresultatene på Google. Les mer om fordelene i produktbladet for Kundo Forum!

Last ned produktblad

Samle Forum, Chat, Mail, FAQ og Social på Kundos plattform for kundeservice

Hvorfor bruke og betale for flere ulike kundeserviceverktøy i ulike kanaler? Gjør det enklere for både kundene og dere selv – ha all kundekommunikasjon på ett sted. Alle Kundos produkter håndteres i samme enkle kontrollpanel. Foruten full kontroll på all saksbehandling og kundeservice, får dere dessuten svensk support i verdensklasse. Bestill en kostnadsfri demo og få pris på en komplett kundeserviceløsning som er skreddersydd for dere!

Bestill demo