Dette innlegget er gammelt og kan inneholde feil informasjon.
Kommentarer du søker har enten blitt flyttet til en ny diskusjon eller er slettet.

Spinningsalen på Sats Hauketo

Jeg har trent på Sats Hauketo i ca et halvt år og er stort sett fornøyd. Imidlertid irriterer jeg meg grønn over spinningsalen - den trenger en skikkelig oppussing.

Salen er utrolig uinspirerende med lite appellerende farger på veggene. Det er veldig dårlig ventilasjon som kompenseres med billige gulvvifter en gang i blant. Det sier seg selv at mot slutten av en økt er det veldig varmt og fuktig i rommet. Dessuten bruker de omtrent aldri lerretet og pulsbelter. I løpet av seks måneder har jeg opplevd kun en gang at pulsbelter er blitt brukt (og det var et 90 min spinningevent). Jeg vet selvfølgelig at beltene ikke brukes på hver time, men hvorfor ikke bruke det på hver time egentlig?

I tillegg tegner instruktøren alltid opp profilen på tusjtavle. Dette synes jeg er ganske gammeldags. Da jeg trente på Sats Storo og Nydalen brukte de alltid laptop for å vise profilen på lerretet.

Sats Hauketo har dessuten ikke byttet ut den gamle Sats-logoen. Det er vel en stund siden dere fornyet logoen. Synes det er litt slapt at senteret ikke holder seg oppdatert.

Men ellers er jeg fornøyd!

Ida Karlsson Anmeld upassende innhold

Kommentarer

  • Hei Ida. Takk for din melding. Vi vil undersøke saken nærmere med SATS Hauketo, og gi deg en tilbakemelding over helgen. Ha en fin dag!

    Mette
  • Hei Ida. Det er utført service på ventilasjonsanlegget med jevne mellomrom, slik at dette skal være i orden. Det er også utført en etterservice like før sommeren, for å sikre så bra luft som mulig gjennom de varmeste månedene. Da det er et eldre system, kan luften likevel bli varm og fuktig om det er fullt på timen. Det kommer inn nok luft, slik at oksygennivået er høyt nok, men luften vil ikke være like kjølig. Det er derfor satt inn ekstra vifter under timen.

    Vi har videreformidlet ditt ønske om flere CyclingPulse timer til treningsansvarlig på SATS Hauketo. De vil se på mulighetene for å få satt opp denne timen til høsten.

    SATS investerer kontinuerlig i nye sentre og oppgradering av eksisterende sentre, for å kunne tilby et best mulig treningstilbud. Vi åpner blant annet fem nye sentre i høst, og oppgraderer også flere av våre sentre. Dog er det ikke planlagt oppussing av sykkelsalen på SATS Hauketo i 2012, med det vil bli gjort en løpende vurdering av dette. Ønsker deg en strålende dag!

    Mette

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg kan bli synlig for alle.
Din e-post vises aldri offentlig. Les vår policy