Dette innlegget er gammelt og kan inneholde feil informasjon.
Kommentarer du søker har enten blitt flyttet til en ny diskusjon eller er slettet.

Redusert tilbud store deler av året

Hei! Jeg blir stadig frustrert over derers reduserte timeplaner i alle ferier og høytider.
Sommeren starter tidlig og er delt inn i to reduksjonsfaser og allerede nå er det nesten ikke gruppetrening igjen!
For meg som kun bruker gruppetrening er det frustrernde at det stadig blir et mer redusert tilbud og at den viktige kontinuiteten og gode treningsvaner med faste treningstider ikke kan opprettholdes fordi programmet stadig endres. Jeg betaler jo like mye hele året, og billig er det ikke, men får ikke brukt tilbud mer enn 1 gang i uka om sommeren fordi det rett og slett ikke er noe mer å ta av som passer for meg. Jeg synes det er litt frekt å forlange full betaling for redusert tilbud; jeg har forståelse for at man må redusere litt i ferien, men over en så lang periode er dårlig. Særlig fordi jula starter 1. des med red. program og tilbudet ofte er redusert i høst og vineterferie og til påske. Blir ikke mye normaltilbud igjen.
Jeg vil appelere til enten å ha mindre reduksjon eller å gi rabattert pris i de periodene tillbudet er betydelig redusert!

Ingvild Lobmaier Anmeld upassende innhold

Kommentarer

  • Hei Ingvild. I forbindelse med ferieavvikling, helligdager og lignende fremgår det i våre medlemsvilkår at vi kan holde stengt eller redusere tilbudet, samt tilpasse timeantallet og åpningstidene i samsvar med kundenes etterspørsel. Når vi trapper ned i de roligere ukene, kan vi øke tilbudet i perioder hvor etterspørselen er stor, for eksempel på høsten og nyåret. Vi har ulike åpningstider på våre sentre gjennom året, hvor endringer blir vurdert fra sesong til sesong. Denne vurderingen er basert ut fra historikk, tidligere besøkstall og tilbakemeldinger fra våre medlemmer. Vi er opptatt av å ha fornøyde og lojale medlemmer, og er derfor i kontinuerlig utvikling som blant annet er basert på de tilbakemeldinger vi mottar. Vi setter pris på at du tar deg tid til å komme med din tilbakemelding, og vi prøver så langt det lar seg gjøre, å ta hensyn til våre medlemmers ønsker og behov, når fremtidig planer legges. Som en kompensasjon for at våre sentre reduserer åpningstider og timeplaner, åpner vi opp alle bronzemedlemskap i perioden 25.06.2012 til 05.08.2012, slik at du kan prøve ut trening på alle våre sentre.
    Vi ønsker deg en god treningssommer!

    Lena

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg kan bli synlig for alle.
Din e-post vises aldri offentlig. Les vår policy