Dette innlegget er gammelt og kan inneholde feil informasjon.
Kommentarer du søker har enten blitt flyttet til en ny diskusjon eller er slettet.

Min trening - lagre mer enn siste tre måneder?

Hei!
Jeg vet at dere tidligere har fått spørsmålet om dere kan vise all treningsstatistikk, og ikke bare for de siste tre månedene. Og da var svaret at det er pga personvern. Dette forstår jeg, men jeg lurer på om det kan være lov å lagre treningshistorikken hvis brukeren aktivt har godtatt at det skal lagres? Isåfall vedder jeg på at veldig mange hadde likt det smile Om ikke dette er mulig, håper jeg dere kan sjekke hva som må til for at dere kan lagre treningshistorikk lenger tilbake.

besøkende Anmeld upassende innhold

Kommentarer

  • Hei Torborg. Takk for din melding. Vårt ønske er å kunne ta vare på treningshistorikk i tolv måneder, slik at våre medlemmer kan følge sin treningsstatistikk for en lenger periode. Vi er for tiden i dialog med datatilsynet for å finne en god løsning, som samtidig sikrer personvern for våre medlemmer. Ha en fin dag!

    Mette
  • Dette tok jeg opp allerede i desember i fjor når sats' nye design var releaset, og kommuniserte da med en svensk webutvikler hos dere; "Vi kommer dock att undersöka detta mer och se om vi kan hitta en lösning för att få visa statistik längre bak i tiden då vi tror att många medlemmar precis som du vill se detta."
    Ting tar tid, men bra at dere er i dialog og forhåpentligvis løser det seg snart:)

    Martin Halvorsen
Dette innlegget er stengt for ytterligere kommentarer.