Dette innlegget er gammelt og kan inneholde feil informasjon.
Kommentarer du søker har enten blitt flyttet til en ny diskusjon eller er slettet.

Ja til Sats på Sørlandet!

På sørlandet er det mange lokale treningssentre av litt laber kvalitet, men dog billig. Vi har også Elixia som er knallbra, men litt dyrt. Det vi savner er Sats, som er knallbra og ikke fult så dyrt. Hvorfor er det ingen Sats på sørlandet? Dette syntes jeg og garantert mange andre at burde komme til det vakre sørland, da spesielt Kristiansand.

Stian Anmeld upassende innhold

Kommentarer

 • Hei Stian
  Utrolig hyggelig at du ønsker at SATS skal åpne et treningssenter i Kristiansand.
  Vi er kontinuerlig på jakt etter nye lokasjoner. Til høsten åpner vi 5 nye sentre; SATS Nesttun i Bergen, SATS Tasta i Stavanger, SATS Vinderen i Oslo, SATS Sarpsborg og SATS Tromsø. Videre oppgraderer vi en rekke av våre sentre.
  Vi har på nåværende tidspunkt ingen planer om å åpne et SATS senter i Kristiansand i 2012, men vi ekspanderer, så det kan være at vi snart er å finne i din hjemby.

  Sebastian
 • Herlig! Da satser vi alt på at SATS er å finne i Kristiansand i 2013.
  Trenger en konkurrent til Elixia.

  Go SATS!

  Stian
 • Hei!

  Savner Sats også veldig mye i Arendal. Er det kommet noe Sats i Kristiansand nå? Eller er det et senter på Sørlandet i det hele tatt? Når man ser på regioner på Sats.no er alle Norges regioner nevnt bare ikke Sør... Hva er grunnen til dette? Det er dypt savnet.

  Elin

  Elin
 • Hei og takk for hyggelig henvendelse! Tidligere var SATS representert i mange mindre byer gjennom franchiseavtaler der lokale eiere drev under vår merkevare. Etter en omorganisering på midten av 2000-tallet valgte SATS å kun fokusere på egeneide sentre, og da fortrinnsvis i de største byene. Årsaken til dette er at vi ønsker å kunne tilby et noenlunde likt tilbud med sentre som kan tilby hele spekteret av våre tjenester. I tillegg ser vi fordelen av å ha flere sentre i de byene vi er etablert. Vi er derfor avhengige av et relativt stort kundegrunnlag for å drive etter denne modellen. Mange mindre byer faller derfor naturlig utenfor vårt nedslagsfelt.

  Mange av de sentrene som tidligere var franchisedrevne SATS-sentre, er nå en del av kjeden Spenst. SATS eide merkevaren Spenst frem til vi solgte rettighetene for et par år siden.

  Vi er ikke representert i Kristiansand.

  Håper uansett at du finner et tilfredsstillende treningstilbud der du bor og at du har en aktiv hverdag.

  Med vennlig hilsen Tone

  Tone Leder Kundeservice

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg kan bli synlig for alle.
Din e-post vises aldri offentlig. Les vår policy