Dette innlegget er gammelt og kan inneholde feil informasjon.
Kommentarer du søker har enten blitt flyttet til en ny diskusjon eller er slettet.

Færre timer og dårligere tilbud i sommer

SATS Drammen, og sikkert flere med dem endrer til stadighet timeplanen, slik at det for oss med hektiske arbeidsdager/uker og mnd ikke er lett å henge med.
F.eks er sykkeltimen 06.30 på ONSDAGER nå tatt bort, av en eller annen merkelig grunn.
Vi som begynner på jobb og trener sykkel 3-5 dager pr uke, har da ikke noe tilbud på onsdager.
Hvorfor i alle dager kan en ikke gjøre ting enkelt p holde på timene slik de er, året rundt slik at vi slipper å bli skuffet når vi ikke rekker å kikke på timeplanen hver bidige dag!
J.... irriterende, og jeg var ikke alene, det var 12 stk som møtte opp, så godt informert var det vel ikke.

Ser ingen grunn til å betale for å trene om de timene jeg vil ha tilgjengelig fjernes hele tiden.

Lars Bjerkeengen Anmeld upassende innhold

Kommentarer

 • Hei! Enig i dette (Bergen) men tror det har noe med at de har gått over til sommeråpent å gjøre? Her er det hvert fall reduserte åpningstider og timeutvalg.

  Stine
 • Tipper det er sommertimeplanen som er tredd i kraft.

  DAniel t
 • Javel, så om det er sommer timeplanen som er i drift, og en skal være noe som helst logisk....hvorfor tar en bort en morgentime MIDT I UKA????

  Idioti, og dårlig planlegging!!

  Lars Bjerkeengen
 • ...forresten fint å se at så mange fra SATS svarer på innleggene her inne.
  Bra! at dere er så flinke å engasjerer dere!

  Lars Bjerkeengen
 • Hei Lars.

  Vi setter pris på din tilbakemelding og beklager din dårlige opplevelse med SATS.

  På generell basis kan jeg si, at vi etter beste evne forsøker å tilpasse treningstilbudet til medlemmene våre året rundt. Vi har fokus på å ha et størst mulig tilbud når flest medlemmer trenger det, og samtidig sørge for et tilgjengelig og variert treningstilbud hele året innen et gitt geografisk område. Noe vi ikke har lykkes helt med i gjeldende tilfelle.

  Når det gjelder timenplanen til SATS Drammen vil jeg videreformidle ditt ønske og kommentar til senteret. For fremtiden kan du gjerne ta direkte kontakt med ditt senter for å komme med innspill på timeplanen deres.

  Vi vil så absolutt vurdere sommertilbudet fortløpende og gjøre endringer dersom besøkstrafikken tilsier dette og på bakgrunn av tilbakemeldinger fra våre medlemmer. Vi ber deg følge med på timeplanenen for ditt senter på sats.no. Timeplanene her er oppdatert til enhver tid.

  Sebastian
 • Hei Sebastian,

  jeg har som sikkert mange andre en travel hverdag. Selv har både jeg og min samboer vært medlemmer på SATS i....ja, ca 10 år (Kathrine noe kortere).
  Grunnen til at vi i det haele tatt bruker treningssentre er for å få litt "pes", og driv på treningene.
  Om det er slik at vi må følge med, og passe på til enhver tid blir det lettere å bruke utendørs trening som jogging, og på vinteren ski.
  Jeg er sikkert som mange andre "vanedyr" og liker rutiner på treningen min.

  Om det er slik at en skylder på sommertimeplan, er dette ingen logikk. ONSDAG, midt i uken er det som regel alltid noen hjemme. Mandag, og fredag er vel mer ovale nå i sommer, og da kunne en kanskje forstått at timen ble borte.

  Et siste spm.
  Om det da er slik at SATS kutter bort de timene jeg ønske å ha i sommermnd., har jeg et ønske om å si opp medlemsskapet frem til utgangen av JULI, eller midten av August.
  Ingen vits å betale for 2-3 mnd en ikke får trent alikevel.
  Hva gjør jeg for å få til dette, for Kathrine og meg selv?

  Lars Bjerkeengen
 • Hvordan, og hvor kan vi få sagt opp våre 2 årsmedlemsskap?

  Lars Bjerkeengen
 • Hei Lars.

  Vi har nå vært i dialog med SATS Drammen. De har i sommer valgt å ta bort denne timen med utgangspunkt i besøkstallene på de ulike timene. De beklager at ikke alle medlemmer har vært informert om dette. De vil dog se på muligheten for å sette opp timen igjen, men kan ikke bekrefte dette i dag.

  Du kan selvfølgelig si opp ditt medlemskap i sommer. Du kan ta direkte kontakt med senteret, så kan de hjelpe deg. Jeg anbefaler dog at du forblir medlem over sommeren, da du ved innmelding, etter å ha vært mer enn en (1) måned utmeldt, må betale veiledende månedspris på innmeldingstidspunktet. En månedspris som med sannsynlighet vil være høyere enn månedsprisen du betaler i dag. Vi har valgt denne prisstruktur for at de som er lojale medlemmer skal opprettholde en gunstig og forutsigbar månedspris over tid.

  Jeg håper at du velger å forbli medlem og finner et bra treningsalternativ på SATS i sommerperioden.

  Sebastian
 • Hei,

  her er det en del som "skurrer".
  Medlemsprisen idag er høy, selv for oss som har vært medlem lenge. Jeg tok for ordens skyld en telefon til konkurrenten Elixia, og ved å melde meg inn der, fikk jeg samme pris som idag, hos SATS. (de ville jo selvfølgelig gjerne ha flere kunder)
  Da blir jo valget enkelt da, om SATS ikke er mer fleksible, og vet å ta vare på sine trofaste kunder når de ikke vil betale for et svært dårlig timetilbud.

  Et lite eksempel:
  Sykkel:
  Tirs - 1 time etter kl. 19, ellers INGEN (09.30 og 10.30 er for pensjonister og arbeidsledige - her kan det umulig være mange)
  Ons - Tors : Kun time kl 09.00 (da er vi andre på jobb) INGEN flere tilbud disse dagene.
  Fredag - OK, da er det fortsatt time kl 06.30
  Lørdag 09.30 - 45 min
  Søndag - ser ut til at ferien har startet her også

  PS! Fellesferien i Norge er vel fra ca 23. JUNI?

  Det er også KUN timen på fredag, (som vi som jobber) har mulighet for en 55min time.
  Resten er 45min !!

  Før var det langt større liste på mulige timer, og f.eks INTERVAL som er beste form for trening om du skal i form...INGEN.

  Om SATS tar ferie 1 mnd før resten av landet, blir jo tilbudene svært dårlige i forhold til konkurrentene som har full timeplan, og åpner til og med kl 10 på søndager.

  Trodde treningssentrene var til FOR oss kunder, ikke motsatt!

  Lars Bjerkeengen
 • En annen moprsom ting, er jo at etter ferier etc har SATS alltid tilbus som f.eks: "Meld deg inn nå, få 2 mnd gratis trening, uten innmeldingsgebyr."

  Vi som betaler og aldri har sagt opp medlemsskapet får...ingenting.

  Da lønner det seg jo faktisk å si opp medlemsskapet den 30.mai, trene og betale ut JUNI (1 mnd oppsigelse) og melde seg inn igjen når tilbudene dukker opp igjen etter ferien.
  Om en da sparer 950 kroner på 2 mnd x 2 personer, får 2 mnd gratis trening x 2 personer, ja da har vi spart ca: 2750.- pr år vi. Om vi da betaler 30-40 nok pr hode ekstra pr mnd...betyr det lite. For neste år kan en gjøre det samme... smile

  (selv med 1 mnd gratis trening + fri mnd blir tallene de samme)

  Noe å tenke på?

  Lars Bjerkeengen
 • Hei Lars
  Det er selvfølgelig ditt valg. Jeg håper dog at du vil forbli medlem av SATS.
  Dine kommentarer til SATS Drammens sommertimeplan er videreformidlet og de skal vurdere timeplanen deres enda en gang.
  Vi jobber kontinuerlig med å forbedre tilbudet vårt til både nye og eksisterende medlemmer og prisstrukturen vår er kontinuerlig oppe til vurdering. Vi har nylig lansert en rekke nye medlemskapstyper og vi håper at alle vil finne et medlemskap som passer for akkurat dem blant disse. Mer informasjon om våre ulike medlemskapstyper finner du på sats.no

  Sebastian
 • Jeg synes SATS skal ta bedre vare på eksisterende kunder. Som Lars her skriver, så får nye kunder tilbud om gratis trening, fri innmelding, bager, håndkler og drikkeflasker, mens vi som er medlemmer kun får tilbud om å verve venner og kanskje få en premie da... Når det er muligheter for å ta med venner som ikke er medlemmer, så er det kun for å prøve å få dem til å bli medlemmer, og hvem vil vel bli med når de vet at de vil bli "plaget" i etterkant av en pågående selger?

  Anette
 • Jeg trener også på SATS i Drammen. Hver eneste time jeg var på, i lang tid i forveien, ble det informert om sommertimeplanen og at man måtte følge med på hvilke timer som gikk. Det er også hengt opp oppslag. Dessuten trodde jeg det var vanlig å booke timer, og da ville man jo funnet ut at det ikke var noen time å booke. Til påstanden om at "alle" er på jobb og det neppe er mange tilstede på timer kl.9 så stemmer ikke det. Jeg jobber fulltid, men det hender allikevel at jeg avspaserer feks en helt vanlig onsdag. ALLE timer jeg har vært på klokka ni, enten det er mandag, onsdag eller fredag har vært fulle. (Det har overrasket meg også.)Må også si at jeg har forståelse for at det er redusert tilbud midt på sommeren, det handler vel kanskje også om at de ansatte der har krav på ferie på linje med andre - ref. ferieloven. På de timene jeg pleier å gå på så er det også helt klart færre deltakere på sommerstid. Forøvrig enig i at det er synd at "trofaste medlemmer" aldri får noenting.

  Hilde
 • Tusen takk for deres tilbakemeldinger! SATS har mange kampanjer for å få folk til å sette i gang med trening. Dette er ofte nødvendig for å komme over terskelen til å begynne å trene. Det er på samme måte som i andre bransjer, der man har ulike kampanjer og tilbud med jevne mellomrom.

  For våre eksisterende medlemmer legger vi store ressurser i å opprettholde et godt treningstilbud. Når folk har blitt medlem ønsker vi å kunne tilby den beste kombinasjonen av gruppetrening, treningsstudio, barnepass, lange åpningstider og sentral beliggenhet. Senterene er også bemannet gjennom hele åpningstiden, slik at vi skal kunne yte best mulig service til våre medlemmer. Vi legger også mye ressurser i utvikling av gruppetreningstilbudet, og utdannelse av våre instruktører.

  Når timeplanen reduseres, skyldes dette blant annet ferieavvikling for våre ansatte. Vi forsøker likevel å tilpasse timeplanen i samråd med etterspørsel og tidligere erfaringer. Opplever vi økt pågang, vil vi kunne sette opp ekstra timer på timeplanen, også om sommeren.

  Fra 5. august vil vi trappe opp timeantallet på timeplanen igjen. Ha en fortsatt fin sommer!

  Mette
Dette innlegget er stengt for ytterligere kommentarer.