Dette innlegget er gammelt og kan inneholde feil informasjon.
Kommentarer du søker har enten blitt flyttet til en ny diskusjon eller er slettet.

Frokost

Hei, jeg lurte på om sats tilbyr frokost slik som Elixia gjør? :-)

Karoline Anmeld upassende innhold

Kommentarer

 • Hei Karoline
  Ja, på alle SATS sentre serverer vi en enkel frokost frem til klokken 9.
  Mange av våre medlemmer starter dagen med en treningsøkt og etterfølgende frokost på SATS. Jeg håper at du vil gjøre det samme i fremtiden.

  Sebastian
 • dette synes jeg dere kunne reklamert bedre for, dette visste jeg ikke... hmm

  SARA
 • Hva menes med enkel frokost? Frokostblanding, frukt, brød/knekkebrød, yoghurt!?

  LS
 • Hei Line. Vi serverer frokostblanding, melk og te/kaffe.

  Lena
 • På det nye SATS Nesttun er det en kaffemaskin du må betale på, og ikke noen frokost heller. Skal dere endre det, for det var frokost og gratis kaffe på det gamle senteret.
  Hadde vært greit siden jeg foretrekker å spise etter jeg har trent når jeg trener tidlig smile

  Maren
 • Hei Maren. Jeg skal sjekke med SATS Nesttun, og kommer tilbake til deg.

  Lena
 • Hei Maren. I forbindelse med åpningen av det nye sentret, har det vært så pass mye å gjøre at de ligger litt etter skjema. Frokostserveringen skal starte opp igjen, og de regner med at dette skjer om noen dager.

  Lena
 • takk for svar ang. frokost for sånn 3 mnd siden smile Men jeg ser desverre at frokosten ikke er på plass ennå, og må si jeg savner fryktelig å kunne få ta en god kopp svart kaffe når som helst på dagen. Fancy kaffe er ikke helt min ting, så savner veldig den gamle gratis kaffemaskinen.

  Maren
 • Hei, Maren! Da har jeg vært i kontakt med SATS Nesttun og de lovet å ha frokosten på plass fra og med i morgen tidlig. Kaffemaskinen ville ikke bli byttet ut, men te var gratis. Med vennlig hilsen Tone.

  Tone Leder Kundeservice
 • Supert! Har nemlig tenkt å trene i morgen tidlig smile men får leve med te da.
  Takk for hjelpen Tone!
  mvh Maren

  Maren
 • Hei, hvor på senteret finner man denne frokosten?
  Har vært på SATS storo på tidlig morgentrening før, men aldri sett noen frokost..

  Maria
 • Hei, Maria! Det er ikke så lenge siden SATS Storo startet med frokost. Nå skal du finne den mandag til fredag rett utenfor Minisats. Med vennlig hilsen Tone.

  Tone Leder Kundeservice
 • Har de frokost på Sats Bergen LHG? Har ikke sett noe?

  Siri
 • Hei, Siri! SATS Bergen selger nå AXA havregrøt som frokosttilbud til sine medlemmer. Etterhvert vil de selge en frokostpakke bestående av AXA havregrøt og Froosh Smoothie til kr 30,- pr pakke. Med vennlig hilsen Tone

  Tone Leder Kundeservice
 • Hei. Er meeeget skuffet over at gratis frokost er tatt bort i fra SATS Lillestrøm. ....og erstattet med et frokost tilbud til 30 kr (axa og smoothie)....før var det frokostblanding og melk som var en del av pakka med gå på trening kl 0615. Gjelder dette alle senter nå, eller er det opp til hver enkelt senter ?....dere kommer til å miste meg som kunde dersom dette er en ny trend ....hilsen en skuffet morra trener....

  Morgenfugl
 • Hei, Morgenfugl! SATS ønsker at alle sentrene skal servere en sunn frokost av høy kvalitet og at tilbudet er likt uansett hvilket senter man besøker. Vi har gjort denne endringen for å sikre den høye standarden vi ønsker å tilby våre medlemmer. Alle tilbakemeldinger fra våre medlemmer tas på alvor og våre tilbud vurderes til en hver tid ut i fra disse. Vi håper selvsagt du ønsker å fortsette som medlem hos SATS! Med vennlig hilsen Tone

  Tone Leder Kundeservice
 • Hei, Tone -og takk for svar. Jeg forsøkte meg på et nytt senter i dag kl. 0615, i håp om at dette ikke gjaldt alle, men forstod raskt at dette var en generell policy for alle senter. For å forklare min motivasjon, så oppdaget jeg det etter sommerferien at det var muligheter til å komme seg på trening så tidlig, og samtidig være ferdig med frokost og trening når man møtte på jobb kl. 0800. To fluer i ett smekk - både energi av å trene - samt god påfyll av energi med en sunn og god frokost i det man forlot senteret. AXA tilbudet som er i dag, er ikke noen god løsning - smaker papp, samt at det blir dyrt med 4 treninger i uka = 480kr i mnd.
  Så kan man kanskje si at jeg bør fikse maten min/frokosten min selv - som de fleste andre gjør. Men - dette har vært et tilbud, som nå er tatt bort - og som jeg irriterer meg veldig over, samt at jeg savner det veldig. Det er veldig tidsbesparende når en velger å stå opp så tidlig, og slippe å organisere mat til å ha med til etter treningen.

  Sannsynligvis er ikke min stemme alene nok til at dere revurderer dette tilbudet, og jeg tipper at det ligger økonomi bak dette vedtaket. Men, jeg hadde blitt veeeldig glad dersom dere kan sette tilbake den "gamle" frokosten igjen......

  Mvh

  fortsatt frustrert morgenfugl

  Morgenfugl (frustrert)
 • Hva med de om har cøliaki? Er det noe tilbud til de også? Kan der ordnes dersom man gir beskjed et par dager i forveien?

  Camilla
 • Hei, Camilla! Våre sentre har ikke et spesialtilpasset tilbud til de som har cøliaki, men de fleste selger smoothie og frukt. Med vennlig hilsen Tone

  Tone Leder Kundeservice
 • Håper inderlig dere bytter tilbake til opplegget dere hadde, da det dere tilbyr nå er helt bak mål . Elixia tilbyr jo fortsatt gratis frokost på alle deres sentere og prisene på medlemskap er jo relativt like.

  Frustrert
 • Hei! Vi takker for din tilbakemelding. Frokosten vi nå tilbyr er et sunnere alternativ enn frokostblandingen vi tidligere serverte, men selvsagt evaluerer vi alle våre tilbud kontinuerlig og tar i mot alle innspill med stor takk! Med vennlig hilsen Tone

  Tone Leder Kundeservice
 • Jeg trener om morgenen 3-4 ganger i uka og savner gratis frokost.
  Ser at dere mener at det nye alternativet til nesten 400 kroner/måned er sunnere for meg. Takk for omtanken, men jeg savner melk.
  Syntes dette var en vesentlig endring som burde vært varslet i forkant.
  Jeg er blant dem som har kontaktet Elixia og spurt om de fortsatt tilbyr frokost.

  Mosjonist
 • Hei! Vi takker for ditt innspill og tar dette videre. Vi evaluerer alle våre tilbud kontinuerlig og setter stor pris på våre medlemmers innspill. Håper å ha deg med som medlem videre! Med vennlig hilsen Tone

  Tone Leder Kundeservice
 • Hei!
  vil også bare si at jeg savner gratis frokost om morgenen når man trener,håper dere kan få dette tilbudet tilbake igjen!!!

  sandra
 • Hei, Sandra! Vi takker for din tilbakemelding! Alle innspill tas i mot med stor takk og vektlegges ved evaluering av våre tillbud. Fortsatt god søndag!

  Tone Leder Kundeservice
 • Hei,
  jeg er et 'nytt' medlem (har bodd i utlandet en tid, og har akkurat meldt meg inn igjen på Sats Sandviken for andre gang), og lurer på om det er slik at Sats Sandviken har frokost til meg dersom jeg trener kl 0700? Jeg ser at det ikke finnes noen timer så tidlig, noe jeg savner. Tidligere var det en spinningtime som begynte i syvtiden mener jeg, er det noe håp om å få den tilbake tror du? Jeg regner med at den kanskje ble tatt bort grunnet dårlig oppmøte, noe som er synd. Jeg vet at meg selv og to venninner savner dette veldig! smile

  Elisabeth
 • Hei, Elisabeth! Velkommen tilbake som medlem! SATS selger nå en frokostpakke til kr 30,- som inneholder havregrøt og smoothie. Når det gjelder timeplanen på SATS Sandviken kan de fortelle at morgentimen ble fjernet fra planen deres på grunn av veldig dårlig besøk. Det har i ettertid vært lite etterspørsel etter timen, men selvsagt setter de stor pris på innspill av denne typen og vil vurdere dette igjen dersom flere melder fra om et slikt ønske. Lykke til med treningen!

  Tone Leder Kundeservice
 • Hei!
  Jeg er også en av de som savner frokosten på sats, på Elixia klarer de å servere cultura og ulike korntyper. Er student, 30 kr er mye 4 ganger i uken. Savner Elixia nå!

  Felicia
 • Hei, Felicia og takk for din tilbakemelding! SATS gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge ønsker og behov når det gjelder ulike tjenester. Et av spørsmålene handler om frokostservering. Vi vil etter avsluttet undersøkelse evaluere alle svarene, deriblant vår frokostordning, men inntil videre vil vi tilby dagens frokost til kr 30,-, Med vennlig hilsen Tone

  Tone Leder Kundeservice
 • Hei
  Jeg savner fortsatt frokosten. Markedsundersøkelsen gikk tydeligvis ikke ut til alle medlemmer (som jeg håpet) så fikk ikke gitt innspill der. At frokosten også forsvant uten noe varsel kom også som et sjokk en fredagsmorgen når lommeboken lå igjen på jobb fra dagen før... Håper frokosten kan komme tilbake, så mye kan ikke litt korn og melk koste.

  Tine
 • Jeg savner også frokost-opplegget som var før! Meldte meg nettopp inn igjen i SATS etter en pause og ble skuffet da jeg oppdaget at kornblanding/melk var borte.
  Håper den kommer tilbake!

  Aina
 • Hei.

  Jeg savner den gratis frokosten enda.
  Jeg håper dere tar tilbake dette, da det stadigt flerne som savner dette.
  Den nye frokosten deres smaker papp, og er ikke noe særlig go.

  Veslemøy
 • Vi takker for deres tilbakemeldinger vedrørende frokost på våre sentre. Markedsundersøkelsen ble sendt til et utvalg av våre medlemmer, samt ikke-medlemmer. Foreløpig har vi tatt beslutningen om ikke å tilby gratis frokost på våre sentre, men vi vil ta saken opp til ny vurdering. Vi vurderer kontinuerlig våre tjenester og vil ta en ny runde på denne saken, uten at vi kan si noe om når en eventuell endring vil bli gjennomført. Med vennlig hilsen Tone

  Tone Leder Kundeservice
 • Har dere fått frokost på det nye senteret på bekkestua?

  Erik
 • Hei, Erik! SATS Bekkestua selger, som alle våre andre SATS-sentre, en frokostpakke til kr 30,-. Pakken inneholder AXA Havregrøt og Froosh Smoothie. Med vennlig hilsen Tone

  Tone Leder Kundeservice
 • Hei!
  Savner virkelig frokosten på SATS Langnes. Kommer den tilbake? Og hvorfor ble den tatt bort?

  Katrine
 • Hei, Katrine! Vi takker for din tilbakemelding! SATS ønsker at alle sentrene skal servere en sunn frokost av høy kvalitet og at tilbudet er likt uansett hvilket senter man besøker. Vi har gjort denne endringen for å sikre den høye standarden vi ønsker å tilby våre medlemmer.

  Alle tilbakemeldinger fra våre medlemmer tas på alvor og våre tilbud vurderes til en hver tid ut i fra disse, men foreløpig har vi tatt beslutningen om ikke å tilby gratis frokost på våre sentre. Vi vurderer kontinuerlig våre tjenester og vil ta en ny runde på denne saken, uten at vi kan si noe om når en eventuell endring vil bli gjennomført. Med vennlig hilsen Tone

  Tone Leder Kundeservice
 • Savner også frokost på SATS Langnes. Blir ikke det samme "goodwill" følelsen når du må betale 30 kr for frokosten....

  Ellen
 • Hei, Ellen. Vi takker for ditt innspill! Vi vil evaluere dette tilbudet på nytt etter fusjonen. Pr nå vil vi ikke gjøre noen endringer. Med vennlig hilsen Tone

  Tone Leder Kundeservice
 • Det ryktes at SATS Sagene har gratis frokost. Min samboer som fortalte det. Stemmer dette og hvilke andre sentre tilbyr dette?

  Medlem
 • Hei! Ingen av våre SATS-sentre tilbyr gratis frokost, men selger for kr 30,- en frokostpakke bestående av AXA havregrøt og Froosh Smoothie. Med vennlig hilsen Tone

  Tone Leder Kundeservice
 • Hei! Er medlem på Elixia i dag, men har lyst til å utvide medlemsskapet til også å gjelde SATS da SATS-sentrene ligger nærmere jobben. Men, jeg er en morgentrener og verdsetter frokosten til Elixia høyt. Nå som dere har slått dere sammen, vil SATS tilby de samme medlemsfordelene som Elixia? Etter tilbakemeldingene her på siden virker det som klar melding fra medlemmene om at frokost er viktig. 30,- dagen på frokost er ikke et alternativ, da det vil mer enn doble månedsavgiften.

  Monica
 • Hei, Monica. Inntil videre vil SATS ikke tilby gratis frokost. Hva som vil skje senere når det gjelder tilbud om frokost på våre sentre er ennå ikke bestemt. Med vennlig hilsen Tone

  Tone Leder Kundeservice
 • Hei, Tone

  Nå synes jeg det er på tide at dere kommer med en avklaring - som jeg tror dere er i stand til å gjøre på nåværende tidspunkt. Blir frokosten slik den var før - dvs gratis og sunn frokost blanding - av høy kvalitet , eller kjøpe frokost i fra Axa , som smaker papp og koster 30 kr pr trening x 4:morgentreninger x 4 uker = 480 kr mnd. Du har stort sett gitt tilbakemelding på at dere skal vurdere situasjonen fortløpende Eller at dere skal vurdere det etter fusjonen Sats viser til en markedsundersøkelse - men dere må jo spørre oss som trener på morgenen, viss dere skal få inn data av betydning. Jeg er fortsatt forbannet over at frokosten ble tatt bort - dette var faktisk en motivasjons faktor for å ta morra økta - ferdig trent-dusjet-og frokost på senteret - og deretter rett på jobb = en knallstart på dagen. Må vi starte en Facebook aksjon for å få frokosten tilbake???

  Hilsen

  Fortsatt morgen trener på Sats - inntil videre. ..

  Morgenfugl
 • Hei, Morgenfugl. I forbindelse med fusjonen, som ble godkjent for ikke mange ukene siden, er det svært mange ting vi skal ta en avgjørelse på. Frokost er et av prosjektene, men det er et av mange som ennå er ikke er helt på plass. Høyeste prioritet har medlemskapstyper, tilganger, elektronisk verktøy o.l. hatt, men selvsagt vil også spørsmålet om frokost falle på plass til slutt. Med vennlig hilsen Tone

  Tone Leder Kundeservice
 • Flott Da venter vi i spenning, og håper på det beste

  Morgenfugl
 • Meldte meg inn på nytt inn i SATS Elexia etter en pause på noen år, men ble svært skuffet når frokost tilbudet hadde blitt fjernet etter fusjonen. Prisen har gått betydelig opp, men de små detaljene, som gratis frokost, har forsvunnet etter fusjonen. Jeg hadde håpet at etter sammenslåingen skulle det beste fra både SATS og Elexia bli tatt med videre, men foreløpig virker det ikke som om noe er på stell. Jeg håper frokosten kommer tilbake!

  Marte
 • Hei, Marte og velkommen tilbake som medlem! Vi har ikke gjort noen endringer i frokosttilbudet etter fusjonen. De sentrene som har hatt dette tidligere har det fortsatt. Det er ikke tatt en beslutning på hvem som skal tilby dette og i hvilken form for fremtiden. Med vennlig hilsen Tone

  Tone Leder Kundeservice
 • Hei! Har Elixia Sjølyst og/eller Sats Sjølyst tilbud om gratis frokost i forbindelse med trening om morgenen?

  Ragnhild
 • Hei, Ragnhild. ELIXIA Sjølyst serverer gratis frokost alle hverdager, mens SATS Sjølyst selger en frokostpakke til kr 30,- med AXA Havregrøt og Froosh Smoothie. Med vennlig hilsen Tone

  Tone Leder Kundeservice
 • Hei
  Frokost er helt supert, og sunn sådan. Med biola, viktig. Men, dere hadde (trener i Bjørvika) litt bedre frokostblandinger på Elixia inntil for en stund siden. Den vi får nå er litt vel tam. Jeg håper dere kan revurdere tilbudet og "oppgradere" tilbake til tidligere standard.
  Kristin

  Kristin H. Holth
 • Hei, Kristin. Våre tidligere avtaler er utløpt og nye forhandlinger har pågått over tid. Nye avtaler er nå på plass og sentrene vil gjøre sine innkjøp så snart de har behov for forsyninger. Så håper jeg du blir fornøyd med det nye utvalget. Med vennlig hilsen Tone

  Tone Leder Kundeservice
 • Hei, hvordan er frokost tilbudet på Coloseum?

  Alexander Wang
 • Hei, Alexander. ELIXIA Colosseum serverer gratis kornblanding, melk og kaffe frem til kl 0930 alle hverdager. Med vennlig hilsen Tone

  Tone Leder Kundeservice
 • Hei. Hvordan er det med frokostservering på Elixia Røa? Har de gratis frokostservering der? Jeg ser at du skriver at det er gratis kornblanding, melk og kaffe på Elixia Colosseum. Hvorfor er det slik at noen tilbyr gratis frokostservering, mens andre ikke gjør det?

  Caroline
 • Hei, Caroline. ELIXIA Røa serverer frokost alle hverdager frem til kl 0900, men det stemmer at det ikke er så mange ukene siden de startet med dette. De serverer Biola, Soyamelk, vanlig melk, frokostblanding og syltetøy. Alle ELIXIA-sentrene serverer frokost hverdager. Med vennlig hilsen Tone

  Tone
 • Hei. Elixia Hillevåg har ikke lenger frokostservering, selv om det påstås over at alle Elixia sentrene serverer frokost på hverdager. Det står også på nettsiden til dette senteret at det er gratis frokost på hverdager frem til 09:30. (https://www.sats.no/satselixia/treningssentre/r...)
  Er det mulig at det igjen blir frokost på Elixia Hillevåg?

  Sindre
 • Hei, Sindre. Vi beklager at informasjonen på vår web ikke stemte. Jeg har nå vært i kontakt med senterleder på Hillevåg som sier at dette vil være på plass på senteret om ca 1 uke.

  Med vennlig hilsen Tone

  Tone
 • Hei! Hvilken frokost får man på Sats Elixia Lars Hilles gate i Bergen? Usikker på hva som gjelder siden mange av kommentarene over var gamle.

  Lise
 • Hei, Jeg lurte på hva slags frokost man kan få på ELIXIA Hillevåg? Hva er næringsinnholdet i en porsjon?

  Mvh. Brage

  Brage
 • Hei, Lise.

  SATS Bergen har ikke servert frokost på noen år, men starter faktisk med dette igjen i løpet av neste uke. De vil servere det samme som alle andre sentre; havregryn/flakes og melk/biola. De serverer også gratis kaffe frem til kl 0930.

  Med vennlig hilsen Tone

  Tone
 • Til Tone:

  Siden dere tar opp igjen tradisjonen med å servere frokost (ref: Sats Bergen), regner jeg med at dette snart skjer på Sats Lillestrøm også....., eller?

  Morgenfugl
 • Hei, Morgenfugl. Det stemmer, alle SATS-sentrene gjeninnfører sin frokost. Alle vil servere frokost igjen så fort de har fått sine varer levert.

  Med vennlig hilsen Tone

  Tone
 • Så bra!!

  Morgenfugl
 • hei! bare lurer på hvilke SATS sentre er det som severer frokost nå? finnes det en oversikt? smile

  sandra
 • Hei, Sandra

  Alle våre SATS og ELIXIA-sentre skal nå servere frokost.

  Med vennlig hilsen Tone

  Tone
 • Hei. Dere burde informerer på nettsiden der dere ikke har frokost. Jeg kom på trening uten å ha spist og ganske paff når det ikke var annet enn gratis kaffe på sats Solli.

  Kan dere komme med en oversikt på de Sats sentrene som ikke har frokost? For meg virker dette som Sats nei, Elixia ja.

  Renate
 • Hei, Renate

  Beklager feil informasjon, men det stemmer at Solli ikke serverer frokost. Det kommer av at resepsjonsområdet skal bygges om. Frokost vil komme på plass når dette er klart. Jeg har ikke fått beskjed om at det er andre SATS-sentre som ikke serverer frokost, men vil oppdatere deg når alle regionsjefer har besvart min forespørsel.

  Med vennlig hilsen Tone

  Tone
 • Hei. Hvordan er det med frokostservering på Elixia linderud ? Har de gratis frokostservering der? Vh Clara

  Clara
 • Hei Clara
  ELIXIA LInderud har frokostservering.

  Lena Ring Kundeservice
 • Jeg lurer på hvorfor det ikke er mer tydelig og lettere tilgjengelig informasjon om frokosttilbudet deres. Hvorfor står det ikke noen steder hvor lenge det varer etc. Måtte Google det og scrolle gjennom denne 5 år gamle tråden for å finne oppdatert informasjon.
  elle
 • Hei
  Takk for tilbakemeldingen, den er sendt videre til de som administrerer vår hjemmeside.
  Sånn generelt kan man si at alle våre sentre serverer frokost i hverdagene fra de åpner og frem til kl.09:30, men det forekommer nok noen lokale avvik.
  Lena Ring Kundeservice
 • Hva med Elixia Bjørvika? :)
  Ragnhild
 • Hei
  ELIXIA Bjørvika serverer frokost.
  Lena Ring Kundeservice
 • Hva med sats Bislet?:)
  Beneidvye
 • Hei
  Det gjelder også SATS Bislett.
  Lena Ring Kundeservice
 • Er det gratis forkost på elixia billingstad?Og er kaffen gratis hele dagen?
  Anonym
 • Hei
  ELIXIA Billingstad tilbyr frokost og fri kaffe frem til kl.9:30.
  Lena Ring Kundeservice
 • Hei,

  Serverer Sats Vinderen frokost?
  Monica
 • Hei
  Alle våre sentre serverer frokost.
  Lena Ring Kundeservice

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg kan bli synlig for alle.
Din e-post vises aldri offentlig. Les vår policy