Dette innlegget er gammelt og kan inneholde feil informasjon.
Kommentarer du søker har enten blitt flyttet til en ny diskusjon eller er slettet.

Dårlig planlegging av gruppetimer...

Heisann...

Jeg er ny medlem på SATS og jeg synes gruppetimene er litt dårlig planlagt i forhold til de medlemmene som gjerne vil gå på 2 gruppetimer på en dag.
Der jeg trente tidligere kunne man først gå på spinning deretter corebar eller catslide osv.

Jeg trener både på Solli plass og på Nationaltheateret, men synes det mangler veldig mange timer som jeg kunne tenkt meg, f.eks rowing, catslide, pilates med flere. Er dette pga av sommeren eller er det generelt lite utvalg?!

Skulle også gjerne ønske at det var flere gruppetimer litt senere på kvelden etter kl 19 smile

Mvh Jeanette

Jeanette Anmeld upassende innhold

Kommentarer

 • Hei Jeanette,
  Takk for at du tok deg tid til å komme med innspill på gruppetreningstilbudet på SATS Solli plass og SATS National.

  Først vil jeg gjerne fortelle at vi kommer til å ha flere kombinasjonsmuligheter på SATS Solli plass til høsten. Vi sitter med timeplanene nå i disse dager og arbeider ut ulike løsninger fra senter til senter.
  På SATS Solli plass lanseres flere nye gruppetreningstimer fra høsten. Flere av disse nyhetene er unike for SATS og de kommer i 30 og 45 min. varianter. Med disse nye konseptene vil det bli flere kombinasjoner på timeplanen. Mer informasjon om disse nyheter kommer nærmere lanseringsdato.
  Når det gjelder SATS National så er dette et noe mindre senter der de aller fleste medlemmer trener rett etter jobb og derfor er tilbudet smalere og mer komprimert. Det er riktig at vi er inne i sommerperioden hvor tilbudet er redusert. Dette trappes gradvis opp igjen etter ferien og med fullt trykk fra slutten av august. Det vil også bli flere timer etter kl 19:00, men dog ikke veldig mange på National da det som sagt er et senter hvor de fleste trener rett etter jobb.

  Randi Produktansvarlig Gruppetrening

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg kan bli synlig for alle.
Din e-post vises aldri offentlig. Les vår policy