Overtagelse av leilighet

Hvordan overtar jeg leiligheten?
Marius Anmeld upassende innhold

Kommentarer

 • Hei,

  Takk for din henvendelse.

  Vi tar kontakt for å avtale tidspunkt for overlevering av leiligheten. Overlevering er normalt mellom kl. 12 og 16 den dagen kontraktsperioden begynner. Før overlevering kan gjennomføres, må du ha betalt:
  Husk at dette må ordnes før avtalt tidspunkt for overlevering. Det er ikke nødvendig å sende kvittering for dette. Vi kontrollerer alle innbetalinger. Husk at husleie skal være registrert på vår konto for at innbetaling ansees som skjedd. Det er derfor lurt å innbetale i god tid før du skal overta en leilighet.

  Ved overlevering, møter vi deg i leiligheten til avtalt tid. Vær presis, da vi har flere overleveringer samme dag, og ikke ønsker å komme for sent til neste avtale. Vi gjennomfører i fellesskap en inspeksjon for å avdekke eventuelle feil og mangler, og tar bilder for å dokumentere leilighetens standard. Oppdager vi feil eller mangler, blir vi på stedet enige om hvordan vi løser det. Etter dette har leietaker 14 dagers frist til å melde eventuelle feil og mangler ved leiligheten som påhviler utleier å utbedre.

  Husk: KID nummer hver gang du betaler husleie.

  Vi ber om at alle bruker KID nummer som står oppført på fakturaen, slik at vi enklere kan registrere innbetalingen. Hvis du unnlater KID nummer, og ikke oppgir annen referanse som navn, adresse og leilighetsnummer, mobilnummer e.l., kan det medføre rentegebyr, selv om fakturaen er betalt i rett tid, da vi er avhengig av å få bekreftet hvem det er som har betalt fakturaen.

  Marius

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.