Siste oppdatering om Coronavirus

I Heimstaden gjør vi alt vi kan for å redusere spredning av coronaviruset. Vi følger oppdateringene fra FHI og myndighetene, og følger deres retningslinjer.

For å ta vare på dere, naboene deres, våre ansatte og samarbeidspartnere, ber vi deg om at avlyser avtaler med oss dersom du opplever luftveissymptomer, feber, hoste, er tungpustet eller har pustevansker. Meld også kun inn kritiske serviceoppgaver.

Dette gjør Heimstaden:
 • Tilbyr videovisning av leilighetene, samt digital signering av kontrakt
 • Økt rengjøring av utsatte smitteoverflater
 • Hvis du har havnet i en vanskelig økonomisk situasjon som følge av coronaviruset, søk om offentlig støtte. Vi er her for å veilede deg og hjelpe deg med å finne en god løsning.
Hold deg trygg!
 • Vask hendene ofte.
  Hvorfor? Vask hendene med såpe og vann eller bruk antibac for å drepe virus som kan være på hendene dine.
 • Hold sosial avstand.
  Hvorfor? Når noen hoster eller nyser sprer de små flytende dråper som kan inneholde virus. Å holde sosial avstand gjelder også for barn som leker utendørs.
 • Unngå å berøre øyne, nese og munn.
  Hvorfor? Hendene dine berører mange overflater i løpet av en dag og kan overføre virus. Når hendene dine er bærere av virus kan dette overføres til øyne, nese og munn. Derfra kan viruset komme seg inn i kroppen din og gjøre deg syk.
 • Følg retningslinjene for luftveishygiene.
  Hvorfor? Dråper sprer viruset. Pass på at du selv og folk rundt deg er nøye med å forebygge smitte. Dette innebærer å dekke til munn og nese med papirlommetørkle når du hoster eller nyser, eventuelt host/nys inn i albuekroken. Kast så papirlommetørkle umiddelbart.
 • Hvis du har feber, hoste og/eller pustebesvær, hold deg hjemme.
  Hvorfor? Hold deg hjemme om du føler deg dårlig. Følg retningslinjene til myndighetene. Hvis tilstanden din forverrer seg, ta kontakt med din fastlege over telefon eller videomøte. Ved å ringe på forhånd kan helsepersonellet raskt lede deg til riktig helseinstitutt. Dette vil også beskytte deg og forhindre spredning av viruset og andre eventuelle infeksjoner.
 • Hold deg oppdatert og informert, og følg rådene fra helsepersonellet.
  Hvorfor? Nasjonale og lokale myndigheter vil ha den mest oppdaterte informasjonen om COVID-19 sprer seg i ditt område. De er det beste stedet for råd om hva folk i ditt område bør gjøre for å beskytte seg mot smitte. Oppdatering finner du på www.fhi.no.
Kontakt oss ved å:
Martine Anmeld upassende innhold

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.