Innbrudd

Hei, jeg har hatt innbrudd i boden. Har dere noen tips om forholdsregler jeg og naboene kan ta for at dette ikke skal skje igjen?
Camilla Anmeld upassende innhold

Kommentarer

 • Hei,

  Takk for din henvendelse.

  Nå som dagene blir kaldere nærmer vi oss en tid hvor folk fryser, og det er ikke alle som har et hjem å gå til. Samtidig blir kveldene mørkere, noe som øker risikoen for tyverier og innbrudd i boder.

  Vi ønsker at alle skal føle seg trygge og må sammen jobbe for sikkerheten der vi bor, og det er et par forholdsregler du kan ta for å minske risikoen for tyveri der du bor.

  Forholdsregler du kan ta:
  Det er viktig å ikke åpne dørene for fremmede, vit alltid hvem du slipper inn i oppgangen, både for din egen og naboenes sikkerhet. Slik tar vi alle vare på hverandre.

  Husk at det er viktig å ha innboforsikring, denne dekker tap av eiendeler ved tyveri – også i boden. Om uhellet skulle være ute og du blir utsatt for innbrudd, husk å anmelde før du kontakter forsikringsselskapet ditt.

  Om boden din ikke er stengt for innsyn kan det være en idé å gjemme verdifulle ting litt ekstra, som for eksempel ved å legge ting i esker og dekke til ting som skiutstyr og sykkel med presenning.

  Innkjøp av en robust hengelås som kan sikre boden din.
  Camilla

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.