Innbrudd

Hei, jeg har hatt innbrudd i boden. Har dere noen tips om forholdsregler jeg og naboene kan ta for at dette ikke skal skje igjen?
Camilla Anmeld upassende innhold

Kommentarer

 • Hei,

  Takk for din henvendelse.

  Nå som dagene blir kaldere nærmer vi oss en tid hvor folk fryser, og det er ikke alle som har et hjem å gå til. Samtidig blir kveldene mørkere, noe som øker risikoen for tyverier og innbrudd i boder.

  Vi ønsker at alle skal føle seg trygge og må sammen jobbe for sikkerheten der vi bor, og det er et par forholdsregler du kan ta for å minske risikoen for tyveri der du bor.

  Forholdsregler du kan ta:
  Det er viktig å ikke åpne dørene for fremmede, vit alltid hvem du slipper inn i oppgangen, både for din egen og naboenes sikkerhet. Slik tar vi alle vare på hverandre.

  Husk at det er viktig å ha innboforsikring, denne dekker tap av eiendeler ved tyveri – også i boden. Om uhellet skulle være ute og du blir utsatt for innbrudd, husk å anmelde før du kontakter forsikringsselskapet ditt.

  Om boden din ikke er stengt for innsyn kan det være en idé å gjemme verdifulle ting litt ekstra, som for eksempel ved å legge ting i esker og dekke til ting som skiutstyr og sykkel med presenning.

  Innkjøp av en robust hengelås som kan sikre boden din.
  Camilla
 • Hei 😀
  Det var gode råd fra Camilla .
  Det erviktig med en innboforsikring , og trygg boden ,med en robust hengelås b
  Hege Kristin Brevik

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.