Til seneste kommentar

Siden Morten tog over ledelsen i bilkollektivet

Hvordan kan det være mulig at bilkollektivet har blitt dyrere enn vanlige bilutleiefirmaer som Avis og Hertz. Priseksempel Toyota Corolla 300 km 2 dager. B Koll 2424 kr. Hertz 1326 SEK (ubegrenset kjørelengde): Takk Morten for å ødelegge bilkollektivet sammen med venstre og miljøpartiet. 6 år siden var bilkollektivet et billigt alternativ (halva priset) och idag dobbelt så dyrt

Christian Sölch Anmeld upassende innhold

Kommentarer

  • Hei. Det er en interessant kommentar. Bilutleie kan kanskje være billigere enn oss for noen lengre turer, men du må passe på å regne med forsikring, drivstoff, bompenger og andre tillegg som dukker opp. I tillegg kan du ikke booke enkelt i app og plukke opp bilen uten en lang prosess med overlevering av nøkler og utfylling av skjema ...

    Våre priser er basert på faktiske kostnader, men har steget mindre enn økningen i kostnader siden jeg startet i mars 2018. Det har vi kompensert med mer bruk og mer effektive prosesser. Det er samme antall ansatte i administrasjonen nå, med 700 biler, som det var da jeg startet og vi hadde færre enn 300.

    Vi satt ganske riktig opp prisene i august, men det var første gang siden jeg tiltro. Noen eksempler: Da jeg startet ble prisen høyere etter fem dagers leie, det fjernet vi ganske fort. Deretter senket vi prisen på elbiler (og har forresten økt fra 8 til nå over hundre). Så innførte vi rabatt på langtidsleie (.

    Jeg ønsker at vi skal være mest mulig konkurransedyktig både på pris, tilgjengelighet og brukeropplevelse. En sammenlikning av våre konkurrenter i det norske markedet vil vise at vi scorer veldig høyt på dette.
    Morten Munch-Olsen

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.