Kan jeg også reservere fra PC?

Må jeg bruke mobilappen eller kan jeg også reservere fra datamaskinen?
Bilkollektivet Anmeld upassende innhold

Kommentarer

 • Du kan reservere både fra PC i nettleser og fra mobil i App. Men vi anbefaler på det sterkeste å benytte appen, da all funksjonalitet er tilgjengelig der. Det er denne plattformen de fleste etterspør og som vi dermed legger kreftene våre i å utvikle. 


  Dersom du likevel vil reservere fra PC, kan du logge inn på fra www.bilkollektivet.no. Her finner du en reservasjonskalender og kan gjøre reservasjon. Du kan ikke se tidligere eller kommende reservasjoner, og kan heller ikke reservere med redusert egenandel ved skade.

  Slik reserverer du fra PC:

  1 Gå inn på Bilkollektivets nettside og bruk login knappen derfra


  2) Velg reservasjonskalender i menyen ved navnet ditt oppe til høyre


  3) Velg ønsket plassering for henting av bil


  4) Dobbeltklikk i kalenderen på det tidspunktet og den bilen du ønsker å reservere, eller klikk på "+" ved bilen du ønsker.


  5) I vinduet som popper opp: Juster tidspunkt (hvis nødvendig), bekreft vilkår og bekreft reservasjon ved å klikke "Bekreft reservasjon" (NB: Reservasjon med redusert egenandel er p.t. kun tilgjengelig fra appen)  6) Nå er bilen reservert og ligger blant dine reservasjoner i appen.

  Du finner den også i reservasjonskalenderen, om du først velger riktig sted (men her er det klart enklere å bruke appen). 


  Bruk appen eller smartkort til å åpne og lukke bilen når reservasjonen er i gang. NB! Vi anbefaler på det sterkeste å bruke appen, da du som bruker ellers vil gå glipp av viktig funksjonalitet underveis.

  Haakon
 • Hei -Planen er å bruke appen- men av og til er det OK å kunne reservere via PC på stor skjerm.. Jeg skulle bare sjekke ut om det var en bil ledig på oppstillingsplassen i nabolaget mitt nå i kveld ca 2 timer. Se vedlagt bilde som viser hva jeg ser på PC.

  Problemet er at jeg  finner ikke innstillinger for hverken sted eller klokkeslett.   Og det er ikke mulig å flytte på tidslinjene for å avgrense ønsket tidrom. Er det kanskje fordi jeg har windows 8?
  Adriana Bertet
 • Hei Adriana. 


  I reservasjonskalenderen kan du opprette en ny reservasjon ved å klikke 

  "+" ved ønsket kjøretøy:
  og velge ønsket tidsrom


  For å endre denne reservasjonen, velg reservasjonen og rediger start- og sluttidene, eller dra og slipp start- og sluttidspunktet for reservasjonen direkte i kalendervisningen.

  Haakon
 • Takk for svar. Og appen ser veldig bra ut.
  Adriana Bertet
 • Tusen takk Adriana! Vi håper du blir fornøyd med den (når vi har kurert barnesykdommene ;))
  Haakon
 • Veldig bra at jeg kan bruke PC til reservasjoner. Jeg anstrenger øynene litt for mye på mobilen, men det er greit å ha begge deler 😀
  Wenche Strøm
 • Bra du er fornøyd Wenche. Vi vil fortsette med å gjøre løsningene ennå bedre, så gode tilbakemeldinger fra medlemmene er viktig 😀
  Haakon

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.