Til seneste kommentar

Hvordan registrerer jeg utlegg?

Hva med utlegg? Blir de forhåndsgodkjent og trukket fra beløpet før trekk av kortet?

Kommentarer

 • Hei Ismar

  Drivstoff og vask skal primært betales med drivstoffkort fra Circle K som du finner i bilens hanskerom. Les mer om drivstoffkort og rengjøring av bilene her.

  Vi har ennå ikke fått inn funksjon for å registrere eventuelle utlegg i appen.
  Dersom du blir nødt til å legge ut ber vi deg inntil videre om å sende inn kvittering til informasjon@bilkollektivet.no, så vil du motta en rabattkupong på beløpet som kan benyttes ved kommende reservasjoner. NB utlegg sendt til andre epostadresser vil ikke bli behandlet.
  Haakon
 • Er det noe håp om å få til dette snart? I det siste har de fleste bilene jeg har brukt vært såpass skitne at det har vært naturlig med vask, og det er tungvint å måtte melde fra "manuelt" for hver gang en gjør det.
  Kjetil Bull
 • Dette var en funksjon på hjemmesiden som fungerte bra for andelseiere, dersom en hadde utlegg med eget kort. Har funksjonen blitt tatt bort og i så fall hvorfor ?
  Joannis
 • Funksjon for registrering av utlegg ligger på planen for funksjoner vi ønsker å få utviklet. Dette er en liste med flere andre funksjoner, så akkurat når den vil komme på plass er fortsatt ikke fastsatt.
  Haakon

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.