Til seneste kommentar

Hvordan deler jeg mitt medlemskap med andre?

Hvordan inviterer jeg familie og venner til å dele mitt medlemskap?
Bilkollektivet Anmeld upassende innhold

Kommentarer

 • Dersom du er et hovedmedlem (kontoeier) kan du invitere inntil 3 andre brukere til å dele ditt medlemskap (gjelder ikke studentmedlemskap). Disse vil da kunne benytte Bilkollektivets kjøretøy uten å kjøpe egen medlemsadel eller betale kontingent. Du velger de som deler din konto skal benytte din betalingsløsning for bruk av kjøretøy eller registrere eget betalingskort.

  Slik inviterer du medbrukere:
  - Logg inn i appen
  - klikk på hamburgermenyen øverst til venstre og velg "Deling av medlemskap"
  - klikk på "Inviter medbrukere".
  - Klikk på "Inviter person" og velg metode for å sende invitasjon (melding, epost, etc.)
  - du kan også kopiere invitasjonslenken og lime denne inn en melding eller epost.

  Den du inviterer klikker seg så inn på invitasjonslenken og følger stegene.
  Haakon
 • Hei, dette er supert. Kona og jeg deler nå dette. Vi savner imidlertid å se reservasjonen som den andre har gjort, samt å bruke reservasjonen som er foretatt av ektefellen.
  Er det mulig å få til?
  Morten
 • Hei Morten. Så bra.

  Det er dessverre ikke mulig i dag. Reservasjoner er personlige og bare tilgjengelig for brukeren som har reservert. Vi vil se på mulighetene for å gjøre dette mer fleksibelt i den videre utviklingen av appen.
  Haakon
 • Kan man bytte på hvem disse medbrukerne er, eller er det låst til de første tre man inviterer?
  Trine Lise Lindahl
 • Som hovedbruker kan du kun legge til medbrukere. For å fjerne medbrukere fra kontoen, må de selv avslutte knytningen til hovedbruker. Det gjør de i sin app.
  Haakon
 • Det er veldig ønskelig å dele reservasjonene med samboeren (som er medbruker) slik at hun kan se og bruke de. Er litt håpløst å være på tur med en bil jeg har bestilt, og så kan bare mobilen min åpne den. I praksis kan hun da aldri kjøre den uten meg. Drar vi hytta og en må kjøre til butikken, hente noen på togstasjonen eller noe annet så vil det ikke være mulig for samboeren min. Ser for meg at dette kommer til å bli et stort problem når vi skal leie bil i ferier, og da trenger å bruke bilen hver for oss til tider.
  Per Christian
 • Den enkleste måten å dele en reservasjon mellom to personer (foreløpig) er å benytte smartkortet, og dele dette med samboeren. Vi anbefaler alltid at appen brukes ved reservasjonens start og avslutning, men smartkort kan trygt brukes underveis.
  Morten Munch-Olsen

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.