Til seneste kommentar

Hvordan deler jeg mitt medlemskap med andre?

Hvordan inviterer jeg familie og venner til å dele mitt medlemskap?
Bilkollektivet Anmeld upassende innhold

Kommentarer

 • Dersom du er et hovedmedlem (kontoeier) kan du invitere inntil 3 andre brukere til å dele ditt medlemskap (gjelder ikke studentmedlemskap). Disse vil da kunne benytte Bilkollektivets kjøretøy uten å kjøpe egen medlemsadel eller betale kontingent. Du velger om de som deler din konto skal benytte din betalingsløsning for bruk av kjøretøy eller registrere eget betalingskort. Dersom medbruker ikke legger inn sitt eget betalingskort vil all bruk bli trukket av hovedbrukers registrerte betalingskort.

  Slik inviterer du medbrukere:
  - Logg inn i appen
  - klikk på hamburgermenyen øverst til venstre og velg "Deling av medlemskap"
  - klikk på "Inviter medbrukere".
  - Klikk på "Inviter person" og velg metode for å sende invitasjon (melding, epost, etc.)
  - du kan også kopiere invitasjonslenken og lime denne inn en melding eller epost.

  Den du inviterer klikker seg så inn på invitasjonslenken og følger stegene.
  Haakon
 • Hei, dette er supert. Kona og jeg deler nå dette. Vi savner imidlertid å se reservasjonen som den andre har gjort, samt å bruke reservasjonen som er foretatt av ektefellen.
  Er det mulig å få til?
  Morten
 • Hei Morten. Så bra.

  Det er dessverre ikke mulig i dag. Reservasjoner er personlige og bare tilgjengelig for brukeren som har reservert. Vi vil se på mulighetene for å gjøre dette mer fleksibelt i den videre utviklingen av appen.
  Haakon
 • Kan man bytte på hvem disse medbrukerne er, eller er det låst til de første tre man inviterer?
  Trine Lise Lindahl
 • Som hovedbruker kan du kun legge til medbrukere. For å fjerne medbrukere fra kontoen, må du melde de ut på dette skjemaet: https://bilkollektivet.no/utmelding-medbruker/
  Haakon
 • Hei, jeg savner veldig å kunne dele reservasjonen som hovedbrukeren har gjort som medbruker. Særlig at begge kan låse opp bilen når vi er på ferie sammen. Kanskje det kunne være mulig å markere noen reservasjoner som felles?
  MN
 • Hei MN
  Vi ser på bedre løsninger for dette.
  Inntil videre er et alternativ (quick fix) for begge å logge inn i appen med samme brukernavn og passord. Da vil man kunne få tilgang til samme reservasjon.
  Haakon
 • Hei! Kan en annen medbruker av mitt abonnement kjøre bilen som jeg har reservert, selv om jeg ikke sitter i bilen? Mtp forsikring?
  Joke Verwaard
 • Så lenge det er en registrert bruker hos Bilkollektivet, og du tar ansvaret ved ev skade eller annet, så er det i orden.
  Morten Munch-Olsen Daglig leder
 • Hei, vi vil også gjerne kunne dele en booking mellom meg og mannen min, og å begge kunne åpne og kjøre bilen, så håper virkelig dere får i stand en slik ordning snarlig! Ellers er vi veldig fornøyde!
  Cecilie Mueenuddin
 • Hei Cecilie. Vi jobber med en bedre løsning for dette. Inntil videre er en løsning å logge inn på samme konto i appen for å administrere samme reservasjon.
  Haakon

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.