Til seneste kommentar

Hvordan betaler jeg for bruk av Bilkollektivet?

Hvordan betaler jeg for bruk av Bilkollektivet?
Bilkollektivet Anmeld upassende innhold
Vis beste svar

Kommentarer

 • Bruk av kjøretøy og kontingent trekkes fra det registrerte betalingskortet ditt.
  For bedrifter er det også mulig å få faktura på epost, eller EHF.

  Kontingent trekkes månedlig og bruk av kjøretøy trekkes umiddelbart etter at reservasjonen er avsluttet.

  Haakon
 • Hva med bensinbruk og antall km kjørt, og event bompenger, hvordan avregnes dette nå? Mvh nina Baastad og Knut Fossland
  Nina Baastad
 • Hei Nina og Knut. Du betaler fortsatt for tiden du reserverer og antall km du kjører (ingen endring i bruksprisene). Drivstoff, hurtiglading og bompenger er fortsatt inkludert i km-prisen.
  Haakon
 • Vi er medlemmer i Bilkollektivet som et alternativ til eie egen bil. Noen ganger trenger man faktisk å kunne hente ut og kjøre en bil selvom man ikke har dekning på konto! Det kam være ganske kritisk faktisk. Selvfølgelig skal alle måtte betale for seg innen rimelig tid, men Bilkollektivet er vår felles ‘eiendel’ som alle bør kunne få bruke når de trenger. Vi har betalt andel og betaler medlemskap. En liten sum kreditt (som f.eks. en dagsleie e.l.) hadde vært hyggelig å tilby medlemmene.
  Ester Mæland
 • Hei Ester. Takk for innspill. Vi ser poenget ditt, men det er ikke bra for oss å være kredittbank for medlemmene. Ønsker du større fleksibilitet rundt betaling kan du registrere et kredittkort. Da kan du kjøre selv om kontoen er tom, og du får månedlig faktura fra kredittkortselskapet.

  Slik systemet var lagt opp før, med månedlig betaling etterskuddsvis, og ingen sikkerhet rundt kreditt, opplevde vi at folk bevisst utnyttet systemet og kjørte for titusenvis av kroner uten å gjøre opp for seg. Dette er ingen av medlemmene/medeierne tjent med, da slikt fører til færre tilgjengelige biler for betalende medlemmer, og tapt inntjening som ville måtte hentes inn gjennom høyere brukspriser. Derfor har vi vært nødt til å innføre strengere tiltak for å hindre misbruk og svindel. Sikring av dekning på kort før reservasjon er ett av disse tiltakene.
  Haakon
  (Oppdatert ) Anmeld upassende innhold

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.