Hva med parkering?

Har bilene fast parkering? Og hva med parkering underveis?
Bilkollektivet Anmeld upassende innhold

Kommentarer

 • Bilkollektivets kjøretøy har gyldig parkering på faste oppstillingsplasser.

  Våre elbiler i Oslo har også allsonekort og kan parkere i soner for beboerparkering underveis - men må som vanlig settes tilbake på fast oppstillingsplass ved endt reservasjon.

  Dersom man underveis i en reservasjon parkerer på en annen plass, er en selv ansvarlig for parkering etter gjeldende vilkår, samt eventuell betaling og gebyrer. Dette gjelder også i anlegg med automatisk skiltgjenkjenning.

  Ved manglende betaling vil Bilkollektivet motta faktura og viderefakturere medlem etter gjeldende vilkår.

  Haakon
 • Jeg har fått opplyst at samtlige biler har beboerparkering. Hva er riktig – kun elbiler eller samtlige biler?
  Fredrik M
 • He fredrik.
  Samtlige elbiler har beboerparkering.
  Hvor fikk du opplyst "samtlige biler"?
  Haakon
 • Hei, dette ble opplyst på telefon fra dere da jeg fikk hjelp i forbindelse med en parkeringssak. Jeg måtte parkere bilen min på privat avgiftsparkering fordi noen hadde feilparkert en annen bil på min bils faste plass. Jeg ble i ettertid fortalt at jeg heller burde stilt meg på beboerparkering da det hadde vært gratis, men det stemmer da tydeligvis ikke (bilen jeg hadde var en hybridbil)
  Fredrik M
 • Ad parkering Munkedamsveien 69.  Vær så vennlig å parkere innenfor oppmerket felt. Det er trangt og det skal ikke mye til før nabobiler ikke får plass. Mange er flinke men enkelte kan ikke parkere. ( har de førerkort??)
  Trygve Anghus
 • Fredrik: Da beklager jeg at du har blitt feilinformert. Det er bare elbilene som har beboerparkering. Enkelte av våre fossibiler som er utplasser på kommunale parkeringsplasser har riktignok også fått beboerparkering av driftsmessige årsaker (som ved feilparkering av andre biler på våre plasser etc.) Har du fått opplyst at din bil hadde beboerparkering stemmer nok dette selv om dette ikke gjelder samtlige biler.

  Trygve: Vi anmoder alle våre medlemmer om å parkere i tråd med oppmerking og forskrifter. Førerkort er krav for å bruke Bilkollektivets biler, men garanterer dessverre ikke at alle er eksperter på lukeparkering 🙁
  Alexander Børstad Driftskonsulent
 • Hei, skal hente en bil i Trondheimsveien 2 i morgen.
  Kan jeg parkere min el-bil på plassen til den som jeg henter?

  Roald Aa. 

  Roald Aateigen
 • Hei

  Bilkollektivet leier selv parkeringsplassene vi benytter. Her registreres gjerne registreringsnummeret til bilen digitalt i parkeringsselskapets system. Bilkollektivet kan derfor ikke tilby at andre biler enn de vi har dedikert pr oppstillingsplass kan settes der. I Trondheimsveien 2 er det Aimo park som drifter p-huset. Du har mulighet til å parkere på korttidsparkering her mot betaling og parkering i henhold til aimoparks vilkår.
  Alexander Børstad Driftskonsulent

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.