Hvordan reserverer jeg en bil?

Jag lurer på hvordan jeg reserverer en bil fra Bilkollektivet?

Julia Aldentorp Anmeld upassende innhold

Kommentarer

 • Når du er medlem kan du reservere alle bilene våre, men helst bare en av gangen 😊. Du kan reservere og kjøre med en gang, eller planlegge lang tid i forveien. Inne i reservasjonsappen velger du når du trenger bilen og hva slags type bil du ønsker. I søkeresultatene kan du klikke deg inn på kjøretøyene for å se hva slags spesifikasjoner og utstyr de har (for eksempel takstativ og tilhengerfeste).

  I appen kan du endre kommende, eller pågående reservasjoner. Du kan for eksempel endre tidspunkt, forlenge, eller forkorte en reservasjon.

  Les mer om vår reservasjonsapp her
  Haakon
 • "Inne i reservasjonsappen velger du når du trenger bilen og hva slags bil du trenger"???
  Det ser ikke sånn ut hos meg.
  Der står det:
  "Du kan opprette en ny reservasjon ved å klikke "+" ved ønsket kjøretøy og velge ønsket tidsrom."
  Altså må jeg først finne bilen. Men så vidt jeg kan se er det ikke lenger noen mulighet til å velge type bil. Du MÅ velge sted, og så bla deg fram til riktig bil, selv om det ikke står mange opplysninger om bilene. Når jeg har bestilt bil har det oftest vært likegyldig hvor den står (Vel ikke Stavanger, men det er bare et par biler). Det viktig er om den f.eks. rommer 8 personer.

  (Har også tatt opp dette på mail, før jeg oppdaget forumet. Men regner med at dette er viktig for flere enn meg)

  Vidar Berget
 • Hei Vidar.

  Beklager sen tilbakemelding. Det kan se ut som om du referer til web-versjonen av reservasjonsverktøyet. Dette er foreløpig noe begrenset og i forhold til reservasjonsappen som innlegget over viser til. Det er også en litt annen logikk i måten man reserverer. ​Her finner du mer info om å reservere fra PC?​​​.
  Haakon
 • Hei.
  Jeg forstår ikke hvordan jeg bruker appen. Har dere en bruksanvisning? Jeg vil finne en bil med automatgir (helst Opel AmperaE) i nærheten av meg i morgen formiddag. Hvordan kan jeg søke etter spesifikk bilmodell eller spesielle egenskaper?
  Nils Hagness
 • Hei Nils.

  Alle våre personbiler biler har automatgir.
  Du finner informasjon om bilens utstyr under "Funksjoner" for biltypen du velger i appen. Vi jobber med å få lagt til søkefunksjon for "elbil" og ekstrautstyr i appen, og det vil komme snart.

  Innenfor en biltype/kategori, skal alle bilene ha samme utstyr. F.eks har alle stasjonsvogner takstativ, og alle SUV og varebiler har hengerfeste.

  Her finner du mer informasjon om de ulike biltypene og utstyret de har.
  (klikk inn på "les mer")
  Haakon
 • Web eller app - går det an å få en forklaring på hvordan man velger biltype?   Ser ikke at det står "Funksjoner" noe som helst sted, men det kommer kanskje først når man har greid å finne biltype-valget?
  Vidar Berget
 • Hei Vidar,

  I App velger du biltype ved å trykke på forstørrelsesglasset øverst til høyre og "kjøretøytype".
  Martina

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.