Til seneste kommentar

Får alle sjåfører som er registrert med bedriftsmedlemsskap også privatmedlemsskap?

Vi er en organisasjon som skal kvitte oss med bilen vi deler på, og tenkte derfor å melde oss inn i Bilkollektivet.

Vi lurte derfor på om det er slik at alle som er registrert som sjåfører på bedriftsmedlemsskapet også får tilgang til privatmedlemsskap?
Jørgen Anmeld upassende innhold

Kommentarer

 • Hei Jørgen

  Vi holder i disse dager på å teste en ny funksjon der alle registrerte sjåfører på bedriftskontoer får mulighet til å velge mellom "bedrift" og "privat" for hver reservasjon. Man slipper med andre ord å betale egen andel og kontingent.

  Velger man "Privat" får man mulighet til å legge inn eget privat betalingskort for å betale reisen.

  Funksjonen vil bli synlig i appen straks den aktiveres (om kort tid).
  Haakon
 • Me ventar i spaning på denne funksjonen. De skriv her at den vert tilgjengeleg «om kort tid», og på https://kundo.no/org/bilkollektivet/d/bedriftskonto-sprsmal-vedr-individuelt-valde-betal skriv de at den «vil lanseres hvert øyeblikk». Det var imidlertid over ein månad sidan, og me kan enno ikkje sjå at funksjonen er tilgjengeleg i appen. Er den forseinka, eller må me endre eit eller anna ein stad i teamadministrator for at den skal verte tilgjengeleg for våre medbrukarar?
  Tore Anderson
 • Hei Tore. Vi trodde dette var enkel operasjon, men som så ofte med programmering så viser det seg at ting som virker enkelt på overflaten er mer komplisert i virkeligheten, og tar lenger tid enn antatt (er også mange andre funksjoner på utviklingslisten, som konkurrerer om begrensede resurser). Funksjonen er uansett underveis, og vi håper å få den på plass asap.

  Vi vil informere i nyhetsbrev straks denne funksjonen er på plass og tilgjengelig for alle, og regner med den blir godt motatt.
  Haakon

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.