Studiested Frankrike

Hei!
Jeg skal på erasmus i 1 semester, fra Bergen Arkitekthøgskole til École Nationale d’Architecture Paris Val de Seine

Prøver derfor å tegne medlemskap for å kjøpe forsikring - men
Jeg finner ikke denne skolen på listen over "studiested i utlandet". Er det mulig at den ikke er lagt inn i systemet?
Martin Abelvik Valbø

Kommentarer

 • Hei,

  Jeg har lagt til studiestedet ditt i listen over studiesteder. - logg deg inn på https://medlem.ansa.no/logginn og opprett medlemskap der.
  Kristian Medlemsansvarlig
 • Mastergrad i Frankrike

  Hei, jeg tenker å søke Mastergrad i Finans på Toulouse School of Management i Frankrike. Jeg ble fristet av denne grunnet lave skolepenger og en mastergrad i "Finance". Jeg lurer på om jeg skal velge "I have the baccelaureat or equivalent qualification" eller "I dont have the baccalaureat" dersom jeg mottar bachelorgraden våren 2024. Lurer også på om engelsk fra videregående kvalifiseres som B2 Engelsk-nivå. Er det noen hos dere som kan hjelpe meg i søknadsprosessen dersom jeg har flere spørsmål? Gi gjerne en lyd om dere også anbefaler noen andre skoler i frankrike med lave skolepenger.
  Jonas
 • Hei,

  Så spennende at du vil til Toulouse!

  Språkkrav
  Generelt når det gjelder engelsk språkkrav varierer dette fra studieinstitusjon til studieinstitusjon. Noen ganger aksepteres engelsk fra norsk videregående, andre ganger kreves det bevis på engelsk språktest. Dette vil stå klart på studieinstitusjonens nettside. For Toulouse School of Management finner du denne informasjonen her . Diplomet må være gyldig når du søker masteren.

  Bachelorgrad
  Det virker mest logisk at du krysser av på "i have the baccalaureat or equivilent qualification" gitt at du får dette i løpet av våren - og vil ha diplom på ved studiestart. Kontakt gjerne utdanningsinstitusjonen for å klarere opp i dette.
  Magnus Informasjonskonsulent/Studieveileder
 • Takk for svar! Kan du tipse meg om andre land, byer eller skoler i utlandet hvor det er billig å ta en mastergrad i Finans? 

  Mvh Jonas
  Jonas
 • Her igjen Jonas!

  Visste du at vi har egne fagsider om økonomistudier i utlandet og et eget blogginnlegg om gratis eller billig utdanning i utlandet?

  Det handler det om å finne utdanningsinstitusjoner som har lave skolepenger. Noen konkrete eksempler er Danmark; Copenhagen Business School, Nederland; University of Groningen, Belgia; KU Leuven.
  Magnus Informasjonskonsulent/Studieveileder

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.