Psykologutdanning i Danmark

Jeg ønsker å bli psykolog, men den eneste veien jeg finner for meg er å ta psykologi i bachelor i Norge og Master i Danmark. Er det noen spesifikke universitet/høgskoler som har tilpasset bachelorutdanningen for å bli klinisk psykolog, som gjør at jeg kommer inn på masteren i Danmark? Trenger det å være tilpasset for å komme inn på den i Danmark? Og hvor vanskelig er det å komme inn på master utdanningen i Danmark, og hvordan kan jeg øke sjansene mine for å komme inn?
Har hørt at HII har studenter som har gått denne veien, og at de kanskje har en mer tilpasset utdanning for dette. Gjør det at jeg må gå på den Høgskolen, eller kan jeg likevel gå på en skole i byen min?
Om jeg ikke kommer inn på masterutdanningen i Danmark, hva bør jeg gjøre da?
Michelle Helle

Kommentarer

 • Hei

  ANSA får mange spørsmål om spesifikke fagkrav og om muligheter for å komme inn på kandidatstudiet i Danmark med norsk bachelor i psykologi.

  Det er ikke mulig for ANSA å vurdere eller uttale seg om ditt spesifikke studie og fagsammensetning vil kunne være tilstrekkelig for opptak.

  Interesserte søkere anbefales å lese nøye igjennom lærestedets opptakskrav for å vurdere om oppnådd grad tilfredsstiller de krav som stilles fra de fire danske lærestedene som tilbyr kandidatstudiet i psykologi.

  les mer om Psykologistudier i Danmark - ANSA her

  Henriette

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.