Til seneste kommentar

Kan internasjonal engelsk fra VGS erstatte krav om engelsk språktest? Master

Hei,

Jeg skal søke mastere i utlandet, hvor det kreves godkjent engelsktest (TOEFL osv). På vgs tok jeg emnet "internasjonal engelsk". Kan dette kompensere for krav om språktest, eller må jeg ta en språktest i tillegg? Landene jeg søker på er Finland, Nederland og Belgia.
Emma

Kommentarer

  • Hei,
    Vanligvis vil ikke faget Internasjonal Engelsk fra vgs. kunne erstatte engelsk-test dersom det er krav om dette på master. Kontakt gjerne skolen du skal søke til direkte for å forsikre deg om dette da det kan finnes unntak.
    Lena Fagsjef
  • Jeg vet dette er et eldre innlegg, men jeg har litt erfaring fra dette i år og håper dette kan hjelpe litt dersom flere lurer på det samme.

    Jeg søkte på master utdanning i Tyskland og håper på å starte til høsten. Etter litt kommunikasjon med universitetet jeg søkte på, var de enige med at det var helt greit at jeg kunne bevise engelsk kunnskap med et "Medium of instruction letter". Det vil si et brev fra universitetet jeg går på nå, med forklaring, signatur og stempel som forteller at jeg har bestått ett eller flere fag der undervisningsspråket var engelsk i løpet av min bachelor.
    IT-Student

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.