Oppsigelse og utflyttingsrutiner

Oppsigelse av leiekontrakt må gjøres fra Din Side ved å trykke på “Kontrakter” i menyen. Nederst ser du “Si opp leiekontrakt”. Klikk på den og følg stegene for å sende oppsigelsen og legge inn ditt kontonummer for utbetaling av depositum.

Husk at det er 2 kalendermåneders oppsigelsestid og at boligen må sies opp innen siste dag inneværende måned.

Anker Studentbolig kan ikke redusere oppsigelsestiden.

Leietaker er ansvarlig for at boligen er rengjort tilfredsstillende og tømt for private eiendeler før innlevering av nøkler og vaskebrikke.
Følg: Sjekkliste for renhold av din bolig ved utflytt.

Nøkler må være samlet på en nøkkelring (ikke løse) og leveres i vår nøkkelsafe dropbox utenfor Servicekontoret i Storgata 65, (vis-a-vis Joker butikken) senest innen kl. 11:00 om morgenen, den datoen kontrakten avsluttes.

Etter du har levert nøklene til boligen din vil vi kontrollere renholdet på boligen.

Avvik på renhold på boligen vil bli informert om i etterkant pr. mail og innebærer et minimum gebyr på 500 kr pr. time. I tillegg kommer gebyr for eventuelle skader eller mangler på boligen.
Husk at det IKKE er tillatt å sette igjen møbler og andre private eiendeler i boligen eller i fellesarealer.

Ta kontakt med Boligkontoret dersom du har større møbler du ønsker å kaste, så kan de veilede hvor dette kan kastes.

Du kan levere nøklene i nøkkelsafe-drop boks utenfor Servicekontoret (inngang bakside av Hausmannsgate 8 K, vis-a-vis Joker butikken). Nøklene kan ikke være løse og må henge sammen på et nøkkelklippe. Merk at dette er på eget ansvar.

Husk å tømme postkassen din og bod før du leverer nøkler.

Depositumet blir tilbakebetalt til deg ved endt leieforhold forutsatt at alle dine fakturaer er betalt. Det kan ta inntil 4 uker etter utflytt før pengene er tilbake på din konto. Når du registrerer oppsigelse på boligen din er det derfor viktig at du skriver inn ditt kontonummer.


Karoline Anmeld upassende innhold

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.