Innflyttingsrutiner

Når du har signert din kontrakt med BankID eller ved å laste opp signert kontrakt er alt klart til innflytting. Vær obs på datoene i kontrakten.

OBS! Dersom din leiekontrakt starter i en helg/helligdag vil det ikke være mulig å hente nøkler før neste virkedag (arbeidsdag).

Nøkler og vaskebrikke kan hentes i vår resepsjon i Hausmannsgate 8 K, 0182 Oslo.


  • Husk at depositum må være innbetalt, du må ha lastet opp et profilbilde på Din Side og du må ha med gyldig legitimasjon
Du kan også komme en annen dag etter kontrakten har startet, men merk deg Boligkontoret sine åpningstider. Viktig! Pga. smittevern har boligkontoret stengt og har ikke de normale åpningstider. Vi lager individuelle avtaler for henting av nøkler. Hold avstand og husk munnbind.

Dersom du har behov for å ringe oss er telefonen åpen hver ukedag mellom 12:00-16:00. tlf. 22997300

Vi ønsker gjerne at du gir beskjed dersom du ikke kommer den datoen kontrakten starter via: Studentbolig@anker.oslo.no

Når du har hentet nøklene dine og kommer til boligen din vil du få en sjekkliste tilgjengelig på Din Side. Denne sjekklisten må du fylle ut med “Bra” eller “avvik”. Merk at avvik kun skal markeres der du har behov for at vaktmester eller renholdsavdelingen kommer for å rette opp i avviket. Vanlig slitasje skal ikke merkes med avvik.

Sjekklisten må fylles ut samme dag som du flytter inn på boligen.

Agnes Anmeld upassende innhold

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.