Hente nøkler

Her henter du nøkler til din studentbolig:
Hausmannsgate 8 K. 0182 OSLO


Viktig informasjon ang. nøkkelhenting
  • Du kan hente nøkler fra kl. 14.00 første dag av kontraktsperioden.
  • Legitimasjon må fremvises, og profilbilde må være opplastet
  • Du kan hente nøkler den dagen du selv ønsker - etter kontraktstart - men du må gi beskjed dersom du kommer senere enn 14 dager etter startdato for leiekontrakten. Dersom vi ikke hører noe fra deg kan vi heve kontrakten, gi tilbudet til en annen student. Du må likevel betale for perioden vi har holdt av boligen til deg.
  • Merk at depositum må være betalt før du kan hente nøkler. Det tar ofte 2-3 dager fra betaling til innbetalingen er registrert i vårt system. Ta derfor med kvittering på innbetalt depositum dersom depositum er innbetalt få dager før innflytting. Vi gir kun ut nøkler til bolig dersom depositum er registrert betalt. Faktura for depositum er tilgjengelig på Min Side og ligger som vedlegg på siste side av leiekontrakten.

Andre løsninger for å hente nøkler
  • Har du ikke anledning til å hente nøkler i vår åpningstid, kan du eventuelt få noen du kjenner til å hente nøkler for deg. Det er da viktig at du sender oss en fullmakt til studentbolig@anker.oslo.no der du samtykker at en annen kan hente nøklene dine og oppgir navn/fødselsdato på vedkommende.


Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.